Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Deju kopa „Sudmaliņas" piedalīsies starptautiskā folkloras festivālā Lietuvā

EasyGet.lv, 23.05.2012. 11:24

No 25. līdz 27. maijam Valkas pilsētas kultūras nama folkloras deju kopa „Sudmaliņas" piedalīsies XXVII Starptautiskajā folkloras festivālā „Atataria lamzdziai – 2012", kas notiks Lietuvas pilsētā Kauņā, informē Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne.
Deju kopa „Sudmaliņas" piedalīsies starptautiskā folkloras festivālā Lietuvā

Tas ir tradicionālās mākslas un tradīciju festivāls, kas notiek katru gadu maijā. Šī gada festivāla tēma ir ģimenes godi – kāzas. Par šo tēmu festivāla ietvaros notiks mākslas pasākums „Pūra lādes noslēpums", būs arī danči, spēles, koncerti, semināri, praktiskās mācības bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.

Festivālā „ Atataria lamzdziai – 2012" šogad piedalīsies apmēram 800 dalībnieku. Kopā ar 43 Lietuvas tautas ansambļiem, folkloras festivālā uzstāsies arī folkloras grupas no Somijas, Latvijas, Polijas un Baltkrievijas. Folkloras deju kopas „Sudmaliņas" vadītāja Skaidra Smeltere teic: „Esam ļoti gandarīti un priecīgi par uzaicinājumu, kā arī par iespēju būt šajā festivālā. Tajā piedalīsimies pirmo reizi."

Foto: Deju kopa „Sudmaliņas". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV