Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Deju studija „Glamorous Dance" svin piecus gadus

EasyGet.lv, 31.05.2012. 11:18

Mūsdienu deju studija „Glamorous Dance" ikvienu dejas cienītāju aicina uz piecu gadu jubilejas koncertu svētdien, 3. jūnijā, plkst. 18.00 Rīgas Teikas vidusskolā, Aizkraukles ielā 14, informē deju studijas vadītāja Laura Giptere.
Deju studija „Glamorous Dance" svin piecus gadus

„Glamorous Dance" piedāvā mūsdienu deju koncertu, kurā varēs skatīt laikmetīgās dejas, street dance, šova dejas, hip hop un karsējmeiteņu horeogrāfijas. Šis koncerts būs kā atskats studijas aizvadītajos piecos gados un reizē arī ieskats nākotnē.

Ieeja koncertā – bez maksas.

„Glamorous Dance" ir mūsdienu deju studija, kas kopš 2007. gada darbojas Rīgā un no 2011. gada arī Ventspilī un Liepājā. Ik gadu deju studijā vairāk nekā 100 dejotāji apgūst deju prasmes, aktīvi piedalās dažādos projektos, pasākumos un sacensībās gan Latvijā, gan starptautiskā mērogā. Deju studijā jebkura līmeņa dejotājam ir iespēja atrast sev piemērotāko deju stilu un pieredzējušu pasniedzēju vadībā to pilnveidot, lai vēlāk attīstītos par nākamo Latvijas profesionālo dejotāju paaudzi.

Vairāk par studiju un tās plānotajām aktivitātēm iespējams uzzināt „Glamorous Dance" mājaslapā – www.glamorous.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV