Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Dailes teātra skatītāji aptaujā par labāko atzīst Rēziju Kalniņu

EasyGet.lv, 24.06.2012. 22:23

22. jūnijā Dailes teātra sezonas noslēguma balles ietvaros tika paziņoti Dailes teātra skatītāju aptaujas uzvarētāji, informē Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.
Dailes teātra skatītāji aptaujā par labāko atzīst Rēziju Kalniņu

Par labāko aktrisi 2011./2012. gada sezonā skatītāji atzinuši Rēziju Kalniņu, labākā aktiera gods ticis Artūram Skrastiņam, bet no aizvadītās sezonas izrādēm skatītāji anketās visbiežāk atzīmējuši mūziklu „Marlēna".

Līdzās Rēzijai Kalniņai kā labāko aktrisi skatītāji visvairāk minējuši arī Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu, Indru Briķi, Vitu Vārpiņu, Ievu Segliņu un Kristīni Nevarausku, savukārt ar Artūru Skrastiņu vissīvāk konkurēja Ģirts Ķesteris, Intars Rešetins, Lauris Dzelzītis un Andris Bērziņš. Uz labākās izrādes godu pretendēja arī „Džons Neilands", „Amadejs", „Pirmā grēka līcis", „Marija Stjuarte" un „Es - Frīda Kalo".

Skatītāju visaugstāk novērtētās izrādes režisors, kā arī labākā aktrise un aktieris dosies kruīza ceļojumā Rīga - Stokholma - Rīga De Luxe kajītē, baudot vakariņas kuģa zviedru galda restorānā un speciālas brokastis kuģa a la carte restorānā. Šo balvu dāvina kompānija TALLINK, kas ir vadošā kuģniecības kompānija Baltijas jūrā.

Foto no izrādes „Marlena". Foto (c) Gunārs Janaitis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV