Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

FoxCrime un FoxLife jaunumi jūlijā

EasyGet.lv, 27.06.2012. 13:09

Kanāls FoxCrime jūlijā piedāvā seriālu "Doila republika" un "NCIS" 3. sezonas sērijas. Savukārtkanālā FoxLife jūlijā būs skatāmi seriāli "Privātprakse" un "Džeinas dizains" .
FoxCrime un FoxLife jaunumi jūlijā

"Doila republika" 3. sezona
Pirmizrāde: 11. jūlijā plkst. 20.00;
Turpmāk: Divas sērijas trešdienās plkst. 20.00

Pievilcīgs izmeklētājs – Džeiks Doils, atgriežas ekrānos ar trešo sezonu telekanāla CBC veidotā asa sižeta seriālā Doila Republika. Tomēr šādu Džeiku vēl neviens nebūs redzējis līdz šim. Joprojam strādā pie lietām un vajā noziedziniekus, pelnot uzslavas Ņūfaundlendas Karalistkās policijas vienības ierindās, gan starp skaistām sievietēm.
Sezonas atklāšanas, pirmās sērijas pieaicinātā zvaigzne Rasels Krovs (Russell Crowe)
Drāma, 2012
Veidotājs: Allan Hawco
Lomās: Allan Hawco, Seán McGinle, Lynda Boyd, Rachel Wilson, Krystin Pellerin

NCIS. 3. sezona
Pirmizrāde 3. jūlijā plkst. 19.10;
Turpmāk: Viena sērija pirmdienās un piektdienās plkst. 19.10

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) Jūras noziegumu izmeklēšanas dienests ir vairāk kā noziegumu izmeklēšanas drāma. Ar devīgu humora devu. Seriāls, kas koncentrējas uz dažkārt sarežģītu, bet vienmēr amizantu dinamiku darbam grupā, kam jāsastrādājas augsta stresa situācijās. No slepkavībām līdz teroristu nolaupītām zemūdenēm, šie speciālie aģenti apceļo pasauli izmeklējot visus noziegumus, kas tiek pastrādāti Jūras spēku ierindās.
Kriminālā drāma, 2005
Veidotāji: Donald P. Bellisario, Don McGill
Lomās: Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum.

"Privātprakse" 5. sezona
Pirmizrāde: Divas sērijas trešdien, 25. jūlijā, plkst. 20:00
Turpmāk: divas sērijas trešdienās plkst. 20:00
Piektā sezona sākas ar Sema, Kūpera, Šarlotes un Amēlijas apvienošanos komandā, lai glābtu visu kopējā drauga Pīta dzīvību, kad viņš piedzīvo sirdstrieku. Tikmēr Violetu, kas devās prom no Pīta un Losandželosas nekur neizdodas atrast.
Šeldons cenšas palīdzēt Amēlijai cīņā ar alkohola problēmām. Edisonas vēlme tikt pie bērniņa, aizved viņu pie mistiski satiktā vīrieša visdīvainākajā veidā.
Drāma
Filmas veidotāja: Shonda Rhimes (Grey's Anatomy)
Lomās: Kate Walsh, Amy Brenneman, Benjamin Bratt, Tim Daly, Taye Diggs, Audra Mcdonald, Paul Adelstein, Kadee Strickland, Chris Lowell

"Džeinas dizains" – 1. sezonas jaunākās sērijas

Pirmizrāde: pirmdien, 30. jūlijā plkst. 21:00
Rādīšanas laiks: viena sērija pirmdienās plkst. 21:00

8 jaunas sērijas no seriāla "Džeinas dizains", kas ir sirsnīgs komēdijas žanra seriāls, kura galvenā varone ir sešpadsmitgadīgā Džeina (aktrise – Ērika Dašere), kuru kļūdas pēc, noturot par pieaugušu, pieņem darbā modes preču kompānijā - Ņujorkā.
Drīz vien Džeina attopas balansējot starp divām pasaulēm – kā parasta vidusskolas skolniece, kura ikdienā ir nevienam nepamanāma, citi viņu uzskata par pelēko peli, un kā stingras un prasīgas direktores Greja Čandlere Mureja (aktrise – Andija Makdovele) asistente modes pasaulē, kurā ir vairāk plēsoņu un konkurences kā džungļos. Turklāt Džeinai jāspēj saglabāt noslēptu savu patieso identitāti.
Komēdija
Filmas veidotāji: Gavin Polone ("Gilmore Girls"), John Ziffren ("Melissa & Joey") and April Blair ("Lemonade Mouth").
Lomās: Erica Dasher ("The Lake"), Andie MacDowell ("Four Weddings and a Funeral"), Nick Roux ("Lemonade Mouth"), Rowly Dennis ("Desperate Housewives"), India De Beaufort ("One Tree Hill"), Meagan Tandy ("10 Things I Hate About You"), Matthew Atkinson ("CSI").

Foto: Allan Hawco seriālā "Doila republika" . Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV