Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Cēsīs notiks deju festivāls

EasyGet.lv, 28.06.2012. 11:29

8. jūlijā Cēsīs norisināsies deju festivāls „Vēja sapņos". Festivāls pulcinās dažādu deju stilu pārstāvjus koncertā, kas norisināsies vienā no skaistākajiem Cēsu pilsētas laukumiem - Maija parkā pie strūklakas, informē festivāla organizatore Zane Vēciņa.
Cēsīs notiks deju festivāls

Deju festivāls ir iespēja deju studijām un kolektīviem iegūt publicitāti, dejotājiem papildināt uzstāšanās pieredzi, gūt jaunus iespaidus, prieku par labi padarītu darbu, kā arī sastapt jaunus draugus un nodibināt savstarpējus kontaktus.

Sakarā ar to, ka LDZ ir Festivāla sadarbības partneris - dalībniekiem no Rīgas tiek nodrošināts brauciens pasažieru vilcienā Rīga-Cēsis-Rīga ar 50% atlaidi. Vilciens no Rīgas atiet plkst. 10:37 un atpakaļ Cēsis-Rīga plkst. 18:53. Maksa par braucienu ir 1.35 Ls no katra dalībnieka maršrutā Rīga–Cēsis-Rīga.

Dalībnieku pieteikuma anketas līdz 5. jūlijam sūtīt uz info.bharata@inbox.lv. Mūziku mp3 formāta sūtīt līdz 5. jūlijam uz e-pastu: cindulic@inbox.lv - Indulim Jirgensonam. Pieteikuma anketas un festivāla nolikumu iespējams atrast: http://centre.bharata.lv/lat/News.html

Papildu informācija: info.deja@inbox.lv 29355701 (Zane), www.bharata.lv.

Deju festivālu rīko Biedrība „IKC Bharata".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV