Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

"Maģiskais Maiks" reālajā dzīvē

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 04.07.2012. 15:17

"Maģiskā Maika" zvaigznes Čeninga Tatuma eksotiskā pagātne līdz ar kinofilmas pirmizrādi sāk lēnām parādīties internetā, raksta The Hollywood Reporter.
"Maģiskais Maiks" reālajā dzīvē

Kādam varbūt vēl nezināms fakts – Čenings Tatums kādreiz bija striptīza dejotājs. "Maģiskajā Maikā" atspoguļotie stāsti sakņojas un balstās uz patiesiem notikumiem Tatuma dzīvē: 90. gadu beigās Tatums izstājās no koledžas un kādu laiku pavadīja, strādājot kā eksotiskais dejotājs dažādās Floridas iestādēs. Aktieris uzstājās zem vārda Čans Kroufords.

Pēc kāda laika Tatums kļuva par dejotāju mūzikas klipos, un galu galā atrada savu ceļu uz Holivudu, kļūstot par vienu no tās vadošajiem aktierim. Nav šaubu, ka savu pagātni aktieris nenoliedz un no tās nekautrējas, viņā galu galā piekrita par to uzņemt filmu. Taču atzīt un parādīt ir divas pavisam atšķirīgas lietas. Diez vai ir patīkami apzināties, ka, neskatoties uz to, ka tajā laikā nebija nedz Youtube vietnes, nedz parocīgu telefonu ar videokamerām, internetā nonākuši video no viņa kādreizējiem īstajiem priekšnesumiem. Interesenti zemāk var apskatīt arī pašu video un salīdzināt Tatuma tā laika sniegumus ar to, kas redzams "Maģiskajā Maikā".

Jāpiemin, ka vēl šodien Soderbergs ("Maģiskais Maiks" režisors) Tviterī izteicis iespējamību, ka pilnās striptīza rutīnas, kas uzfilmētas "Maģiskā Maika" ietvaros, drīzumā varētu būt pieejamas DVD formātā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv. 

Foto: Čenings Tatums. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV