Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Jauniešus aicina uz aktieru atlasi lomām filmā "Modris"

EasyGet.lv, 09.07.2012. 15:25

Ceturtdien, 12. jūlijā, no plkst. 12:00 līdz 19:00 Dailes teātrī notiks aktieru atlase uz lomām jaunajā latviešu spēlfilmā "Modris". Uz atlasi tiek aicināti jaunieši vecumā no 16 līdz 21 gadam.
Jauniešus aicina uz aktieru atlasi lomām filmā "Modris"

Filmas sižets ir balstīts uz patiesiem notikumiem. Septiņpadsmitgadīgais Modris ir tāds pats kā daudzi citi viņa vienaudži. Viņš pūš uz sienām grafiti un klausās deju mūziku, iet skolā un satiekas ar draudzeni Lindu. Modri audzina viņa māte, ar kuru viņam ir sarežģītas attiecības, ko vēl vairāk pasliktina viņa aizraušanās ar spēļu automātiem. Kad konflikts starp Modri un viņa māti saasinās, viņa nodot viņu policijai.

Filmas režisors un scenārists ir Juris Kursietis. Filmu producē studija "Red Dot Media", un tā top sadarbībā ar filmu studijām "Sutor Kolonko" (Vācija) un "Boo Productions" (Grieķija).

Spēlfilmu Modris atbalsta Nacionālais Kino centrs, Valsts Kultūrkapitāla fonds, Eiropas Savienības Media programma, producentu tirgus Connecting Cottbus (Vācija), Ekran (Polija) meistardarbīca.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV