Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Rada Mitčela pievienojas "Olympus Has Fallen"

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 09.07.2012. 15:48

"Meklējot Nekurzemi" aktrise Rada Mitčela atveidos vienu no lomām Entonija Fukuas režisētajā trillerī "Olympus Has Fallen".
Rada Mitčela pievienojas "Olympus Has Fallen"

Mitčela filmēšanos uzsāks nākamnedēļ, Luiziānā, pievienojoties Džerardam Batleram ("Atlīdzības mdnieks", "300"), Āronam Ekhārtam ("Tumšais bruņinieks", "Kauja Losandželosā") un Andželai Bassetai ("Tātad... karš!", "Zaļais lukturis"), kas arī savu dalību projektā apstiprināja salīdzinoši nesen. Aktrise filmā būs redzama Baltlera atveidotā tēla sievas lomā.

Atgādinām, ka "Olympus Has Fallen" ir stāsts par ASV prezidenta (Ekhārts) un viņa administrācijas galveno darbinieku turēšanu gūstā Baltajā Namā. Batleram, kurš atveido slepenā dienesta aģentu, ir uzticēts atrisināt situāciju, apturot teroristus un nepieļaujot situācijas iziešanu ārpus kontroles.

Kreigtons Rotenbergers un Ketrīna Benedikta ir scenārija autori. Millenium Films paspārnē veidoto filmu producē pats Batlers, Marks Gills un Alans Sīgels.

Ziņa publiciēta sadarbībā ar kinokino.lv. 

Foto: Rada Mitčela. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV