Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Uzņemta īsfilma par "Tumšo bruņinieku"

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 09.07.2012. 15:49

Gatavojoties filmas "Tumšais bruņinieks atgriežas" pirmizrādei, publicēta 13 minūšu gara īsfilma, kas ļauj ielūkoties filmas veidošanas aizkulisēs un iepazīties ar dažiem kadriem no filmas.
Uzņemta īsfilma par "Tumšo bruņinieku"

Video iekļauts gana daudz visaptverošas un arī detalizētas informācijas par kinofilmu un tās veidošanu, taču arī par daudz tur pateikts netiek. Un, tomēr, tiem, kas vēlas filmas pirmizrādi izbaudīt, neko par to nezinot un saglabājot maksimālu pārsteiguma efektu, no šīs īsfilmas labāk turēties pa gabalu.

Zemāk iespējams noskatīties video. Tajā redzams gan Kristiāns Beils, gan Toms Hārdijs un viņa reakcija pirmo reizi ieraugot Beilu Betmena tērpā, gan pats režisors darbībā uz filmēšanas laukuma.

Kristofera Nolana triloģijas noslēdzošs daļu uz kinoekrāniem Latvijā varēs noskatīties jau 27. jūlijā, savukārt citviet pasaulē tā būs skatāma, jau sākot ar 19. jūliju.



Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Kadrs no filmas "Tumšais bruņinieks atgriežas". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV