Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

NBA zvaigzne Stīvs Nešs izvēlas kino karjeru

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 09.07.2012. 09:58

NBA zvaigzne un kino veidotājs Stīvs Nešs, atzinis, ka pēc nesen noslēgtā kontrakta ar Lakers iztecēšanas viņš vēlas vairāk laika ziedot savas kinokompānijas attīstīšanai.

Nešs ir jaunākais Losandželosas Leikeru biedrs. Talantīgais aizsargs, kurš (pēc paša gribas) tika pārdots Leikeriem trešdien, 4. jūlijā pēc astoņiem gadiem Fīniksas Suns komandā (līgums oficiāli stājas spēkā 11. jūlijā), paralēli sporta karjerai jau krietnu laiku ar savu brālēnu Ezru Holandu vada arī kinokompāniju Meathawk.

Viņu pirmā pilnmetrāžas filma "Into The Wind", kas stāsta par Terija Foksa dzīvi, kurš ar amputētu kāju mēģināja skrienot šķērsot Kanādu, lai veicinātu vēža pētniecību, debitēja 2010.gada Toronto Starptautiskajā filmu festivālā un tika rādīta kā daļa no ESPN dokumentālo filmu sērijas "30 pret 30".

Basketbolists par pārcelšanos uz Holivudu, lai spēlētu Losandželosas Lakers komandā ir vairāk nekā priecīgs, jo tas atvieglo darbu kinoindustrijā un nāk par labu viņa nākotnes plāniem. „Es gribētu nospēlēt vēl trīs gadus un tad vairāk pievērsties citām nodarbēm, jo īpaši savai kinokompānijai. Tas ir kaut kas, kam es [jau tagad] veltu daudz laika," Nešs nesen stāstīja žurnālam Forbes.

Šobrīd kanādiešu sportists, kura trīs gadu līgums ar Lakers esot $27 miljonus vērts, producē kinofilmu par Brazīlijas futbola leģendu Pele, kuras ekranizācija paredzēta 2014. gada pasaules čempionāta futbolā laikā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV