Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Kerija Rassela trillerī "Dark Skies"

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 10.07.2012. 16:45

Aktrise Kerija Rassela piekritusi atveidot galveno lomu Skota Stjuarta režisētajā trillerī "Dark Skies", ziņo Deadline.

Stjuarts uzrakstījis arī pārdabiskās kinofilmas scenāriju, taču sižeta līnija patlaban vēl netiek atklāta, līdz ar to nav zināma arī Rasselas atveidotā loma. Kā ziņo avoti, "Dark Skies" budžets ir diezgan pieticīgs, taču piesaistījis "Insidious" un "Paranormal Acitiviy" producentu Blumhouse uzmanību, un filmēšanas darbus paredzēts sākt jau šīs vasaras laikā. Filma top pēc kinokompānijas Dimension Films pasūtījuma.

Stjuarts uzrakstīja/ režisēja arī 2011. gada filmu "Priest", kas stāsta par mācītāju, kurš neievēro reliģiskās draudzes likumu un dodas izsekot vampīrus, kas nolaupīja viņa meitu; un fantāzijas žanrā veidotā 2009.gada filma "Legion", kuras darbības centrā ir svešinieku grupa, kas cīnās par cilvēces labklājību.

Projektu finansē Alliance Films, kas to līdzproducē ar Džeisonu Blūmu no Blumhouse. Vēl daži no Rasselas atpazīstamākajiem darbiem aktiermākslas jomā ir "Waitress" un "Mission: Impossible 3".

Ziņa publiciēta sadarbībā ar kinokino.lv. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV