Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Hirojuki Sanada pievienojas "Vilknadzim"

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 11.07.2012. 14:22

Japāņu aktieris Hirojuki Sanada uzņēmies neģēļa Šingena lomu gaidāmajā 20th Century Fox kinokompānijas filmā "Vilknadzis", raksta Deadline.
Hirojuki Sanada pievienojas "Vilknadzim"

Jaunajā X-cilvēku stāstā, kura scenāriju uzrakstījuši Kristofers Makkverijs un Marks Bombeks, Vilknadzis dodas uz Japānu, lai trenētos pie samuraju kareivja, un Šingens, vismaz Marvel komiksu pasaulē, ir japāņu noziedznieku grupējuma yakuza līderis, kurš izrādās ir arī Vilknadža līgavas tēvs.

Filmu režisē Džeimss Mengolds ("Girl, Interrupted", "Vilciens uz Jumu") un galvenā loma uzticēta nevienam citam kā Hjū Džekmenam, kurš Vilknadzi atveidojis arī visās iepriekšējās X-cilvēku franšīzes filmās. Projektu producē Lorena Šūler-Donera, Kevins Feigs, pats Džekmens un Hačs Pārkers.

Sanada tikko beidzis filmēšanos līdzās Kolinam Firtam filmā "The Railway Man" un būs redzams arī Universal filmā "47 Ronin", kuras pirmizrāde gaidāma nākamajā februārī. Viņš saņēmis Japāņu Oskaru par lomu filmā "The Twilight Samurai".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Hirojuki Sanada. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV