Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Zināmi "Bada spēļu" ekranizācijas datumi

EasyGet.lv, 11.07.2012. 15:14

Kinokompānija Lionsgate paziņojusi oficiālos "Bada spēļu" trešās grāmatas „Mockingjay" filmu (pirmās un otrās daļas) iznākšanas datumus, raksta Deadline.
Zināmi "Bada spēļu" ekranizācijas datumi

"Bada spēles: Zobgaļsīlis I" (Mockingjay) uz kinoekrāniem visā pasaulē nonāks 2014. gada 21. novembrī, kam sekos Bada spēles: Zobgaļsīlis II" ekranizācija 2015. gada 20. novembrī.

Domas par Sūzenas Kolinsas triloģijas pēdējās grāmatas dalīšanu divās filmās izskanēja jau pagājušajā gadā, kad studijas pārstāvjus iedvesmojuši veiksmīgie "Harija Potera" un "Krēslas" sāgas pēdējo grāmatu dalījumi divās atsevišķās filmās. Tobrīd gan vēl nebija skaidri zināma franšīzes nākotne un filmu popularitāte, kā rezultātā divu daļu veidošana bija uz jautājuma zīmes, taču domājams, ka "Bada spēļu" veiksmīgi iekasētie $ 400 miljoni ASV un Kanādas teritorijā un $678 miljoni visā pasaulē dzēsuši jebkādas šaubas par filmu pieprasījumu.

"Bada spēļu" otrā filma "Spēle ar uguni" uz ekrāniem nonāks nākamā gada 22. novembrī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV