Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Kārena Gilana piedalīsies šausmu filmā "Oculus"

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 13.07.2012. 14:16

Aktrise Kārena Gilana, kas pazīstama ar savu lomu populārajā Britu TV šovā "Doctor Who", atveidos galveno lomu Interpid Pictures finansētajā šausmu filmā "Oculus".

Tas ir šausminošs stāsts, kurš sākas 10 gadus pēc briesmīga ģimenes negadījuma, kura rezultāta divi mazi bērni kļuva pa bāreņiem. Lai gan atbildīgās iestādes par slepkavību apsūdzēja mazo brāli, viņa māsa Keilija uzskatīja, ka patiesais vaininieks ir ar ļauniem gariem apsēsts antīks spogulis. Nu, 20 gadīgais brālis, izgājis rehabilitāciju, ir gatavs dzīvot tālāk un atstāt notikušo pagātnē, taču Keilija ir apņēmusies pierādīt, ka viņas ģimenes iznīcināšanā vainojams spogulis.

Kinofilmu producē Interpid Pictures īpašnieki Trevors Meisijs un Marks D. Evanss. Filmēšanas sākums ieplānots rudenī, Alabamā. Anils Kuriāns veiks izpildproducenta uzdevumus.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV