Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Šonedēļ sākas Rīgas vasaras skola

EasyGet.lv, 06.08.2012. 10:52

Rīgā ir ieradušies studenti no deviņām valstīm, lai veidotu īsfilmas par dažādām Rīgas apkaimēm. Viņi piedalās Latvijas Universitātes rīkotajā Rīgas vasaras skolā, kas šogad notiek jau otro gadu pēc kārtas.
Šonedēļ sākas Rīgas vasaras skola

Studenti pārstāv dažādus studiju virzienus, bet viņiem visiem ir kopīga interese par filmu veidošanu. Vasaras skolā paredzētas gan lekcijas, gan praktiskas nodarbības, kuru laikā studenti nelielās radošajās komandās veidos savu videostāstu par kādu Latvijas galvaspilsētas apkaimi.

Šogad studenti filmēs Miera ielas rajonā, Maskavas priekšpilsētā, Pleskodālē, Teikā, Bolderājā, Mežaparkā un citās Rīgas vietās.
Izveidoto īsfilmu pirmizrāde paredzēta 16. augusta vakarā, un to apmeklēt tiek aicināts jebkurš interesents, iepriekš piesakoties pa e-pastu RigaSchool@gmail.com.

Rīgas vasaras skolu rīko Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļa. To atbalsta „Live Riga" un „Laima".

Noskatīties pagājušā gada Rīgas vasaras skolas filmas un šā gada pieteikuma animācijas īsfilmu iespējams Riga Summer School YouTube kanālā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV