Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Augustā notiks Intensīvā deju nedēļa

EasyGet.lv, 07.08.2012. 09:14

Deju studija „Glamorous Dance" aicina ikvienu piedalīties Intensīvajā deju nedēļā, kas šogad notiks Rīgā, Liepājā un Ventspilī, informē deju studijas vadītāja Laura Giptere. Intensīvā deju nedēļa – tā ir iespēja apgūt dažādus mūsdienu deju stilus, attīstīt savu dejot prasmi un sagatavoties jaunās deju sezonas uzsākšanai. Aicināti gan iesācēji, gan pieredzējuši dejotāji vecumā no 12 līdz 40 gadiem.

„Glamorous Dance" rīkotā Intensīvā deju nedēļa notiek ceturto reizi, un šogad tā norisināsies trīs pilsētās:Rīgā: 13. – 17. augusts (Deju studija „Glamorous Dance", Tallinas iela 52)Liepājā: 20. – 24. augusts (Liepājas Latviešu biedrības nams, Rožu lauk. 5/6)Ventspilī: 20. – 24. augusts (Ventspils Kultūras centrs, Kuldīgas iela 18)

Intensīvās deju nedēļas laikā katru dienu notiek septiņas dejas un kustību nodarbības – street dance (hip hop), laikmetīgā deja, klasiskā deja, akrobātika, dejas improvizācija, veselības vingrošana, aerobika, šova deja, go-go, karsējmeitenes un brodway. Tā ir iespēja izprast katram deju stilam raksturīgās iezīmes un daudzpusīgumu.

Pavisam kopā nedēļas laikā tiks aizvadītas 35 nodarbības. Katrs apmeklētājs var izvēlēties sev interesējošās nodarbības vai nākt uz visām. Lai piedalītos ir jāaizpilda pieteikuma anketa „Glamorous Dance" mājas lapā: http://www.glamorous.lv/lapa/intens%C4%ABv%C4%81-deju-ned%C4%93%C4%BCa

Nodarbību pilns apraksts un cita informācija: http://www.glamorous.lv/dejas/tecktonik

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV