Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Notiks vērienīgs salsas deju pasākums uz Rīdzenes ielas

EasyGet.lv, 14.08.2012. 11:34

17. augustā tirdzniecības centrā „Galerija Centrs", latino deju soļi piepildīs vēsturisko Rīdzenes ielu, iekustinot īpašu pasākumu – „Karību jūras ritmi Rīdzenes ielā". Vērienīgas deju apmācības sniegs deju un kustību studijas „studioX1" dalībnieki, kuru programmā arī būs iekļauti salsas un bačatas paraugdemonstrējumi.

„Latino deju ritmi neatstāj vienaldzīgu nevienu. Atskanot pirmajām mūzikas skaņām, tā vien gribas kustēties tām līdzi. Uz Rīdzenes ielas būs iespēja ne tikai baudīt profesionāļu sniegumu, bet arī pašam piedalīties deju soļu apgūšanā. Deja vienmēr ir bijusi īpašs rituāls, kas cilvēkus padara laimīgus un pozitīvi pacilātus," saka t/c „Galerija Centrs" vadītāja Zita Siliņa.

Piektdien, 17.augustā, no plkst.13:00 līdz 14:00 t/c „Galerijā Centrs" notiks latino deju pasākums „Karību jūras ritmi Rīdzenes ielā". Pasākuma laikā ikvienam interesentam būs iespējams vērot salsas un bačata deju priekšnesumus, apgūt deju soļu pamatus, sertificētu pasniedzēju vadībā.

25. un 26. augustā t/c „Galerija Centrs" notiks Baltijas Latino Kongress 2012. Kongresa laikā vairākās zālēs notiks deju nodarbības, kuras vadīs profesionāli ārvalstu deju instruktori, piemēram, Pedro Gomez (Kuba), Rohan Brown (Anglija), Anita Lombardi (Itālija), Franks Santos (Dominikānas Republika), Julie Camous (Francija) un citi. Pirmo reizi kongresā ir iekļauts diskusiju bloks, kura laikā satiksies deju jomas profesionāļi un tās baudītāji. Kongress notiks sestdien un svētdien, no plkst.11:00 līdz 18:00.

Latvijas Latino deju federācijas prezidente Juta Vanaga: „Baltijas Latino kongresā var piedalīties ikviens interesents, neatkarīgi no tā vai ir iepriekšēja deju pieredze. Tiks organizētas arī nodarbības iesācējiem. Kongresa lielākā vērtība ir iespēja klātienē satikt pasaulē atzītus deju pasniedzējus un apgūt jaunus deju soļus viņu pavadībā."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV