Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Salsas un Mambo deju vakars ar Bačata Tango meistarklasēm

EasyGet.lv, 15.08.2012. 17:17 | komentāri (1)

Sestdien, 18. augustā, karstasinīgo latino ritmu piekritējus pašā Vecrīgā, Gleznotāju ielā 4 priecēs klubs G4, kur no plkst. 20:00 līdz 03:00 notiks latīņamerikas sociālo deju - Salsas, Mambo, Ča-ča-ča un Bačata deju vakars.

G4 klubs ir jauna atpūtas vieta trīs stāvos ar mājīgu atmosfēru. Deju vakars notiks kluba trešajā stāvā. To atklās divas Bačata Tango deju meistarklases, kuras vadīs deju skolas „Baila Rico" pasniedzēji. Meistarklases paredzētas gan iesācējiem, gan augstāka līmeņa dejotājiem. Uz nodarbībām un uz deju vakaru var nākt gan ar savu deju partneri gan bez partnera. Vakara gaitā līdz pat plkst. 03:00 skanēs labākā Salsas, Mambo, Ča-ča-ča un Bačata deju mūzikas izlase no DJ Yuris (Rīga).

Programma:
20:00 – 20:45 – Bačata Tango meistarklase (iesācēji / ar priekšzināšanām)
20:45 – 21:30 – Bačata Tango meistarklase (vidējais/augstākais līmenis)(deju skolas Baila Rico pasniedzēji)
21:30 – 03:00 – Salsa, Mambo, Bačata, Cha-Cha deju vakars ar Dj Yuris:
21:30 – 22:30 – deju mūzika speciāli iesācējiem
Ieejas maksa: 3 Ls – meistarklases, deju vakars & dzēriens, 2 Ls – deju vakars & dzēriens.

Salsas un Mambo deju vakari klubā G4 notiek katra mēneša pirmajā, otrajā un ceturtajā piektdienā (atsevišķos mēnešos – arī piektajā piektdienā). Nodarbību tematika regulāri mainās – tiek pasniegtas tādas sociālas latīņamerikas dejas kā Salsa, Bačata, Bačatango, Ča-ča-ča. Sociālo latīņamerikas deju unikāla īpašība ir tajā, ka dejot var gan ar savu partneri, gan ar tikko iepazītu. Mācoties dejot, kungiem ir svarīgi apgūt vadīšanas un dāmām - sekošanas principus, kas ir kā universāla valoda, kas uz deju grīdas dara brīnumus, neatkarīgi no dejotāju tautības un valodas prasmēm. Dejošana ir ne tikai lieliska un jautra brīvā laika pavadīšana, ir pierādīts, ka tā attīsta intelektuālās spējas, vingrina ķermeni, palīdz atbrīvoties no liekā svara un uzlabo labsajūtu.

www.bailarico.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV