Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Rīgā pulcējas pasaules latino zvaigznes

EasyGet.lv, 29.08.2012. 16:51

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 24.-26. augustam, Rīgā jau devīto gadu pulcējās latino deju zvaigznes no visas pasaules, kā arī kaislīgo Kubas ritmu cienītāji. Baltijas Latino Kongresa 2012 plašā izklaides un deju nodarbību programma norisinājās Vecrīgā Deju un Kustību studijā ''studioX1'', Sporta centrā ''Kolonna'', klubā ''Bar Duck'', bet galvenais pasākums Grand Salsa Party norisinājās RTU lielajā aulā.
Rīgā pulcējas pasaules latino zvaigznes

Baltijas Latino Kongress ir iemantojis starptautisku popularitāti un arī šogad to apmeklēja vismaz pieci simti dalībnieku.

Latvijas Latino Deju Federācijas prezidente Juta Vanaga atgādina: „Baltijas Latino Kongresā piedalījās ne tikai profesionāli dejotāji, bet arī vienkārši interesenti kas spēra savus pirmos soļus deju pasaulē. Tā ir iespēja vērot krāsņus šovus, baudīt Karību jūras saulainos ritmos, iepazīt dalībniekus no visas pasaules, kā arī piedalīties vērtīgās nodarbībās visiem zināšanu līmeņiem. Mēs uzskatām, ka dejot var ikviens!''

Šogad festivālu apmeklēja 18 dažādu valstu pārstāvji. Ar savu pieredzi dalījās gan profesionāli deju pasniedzēji no visas pasaules - no Igaunijas (Alina Moskvina) un Lietuvas (Brigita Domarkraite), Itālijas (Anita Lombardi), Anglijas (Rohan Brown), Francijas (Julie Camous), Kubas (Carlos Correa) Dominikānas Republikas (Frank Santos) un citi.

Grand Salsa Party tematiskā pasākuma Melnbaltā Salsas Retro ballīte „Salsas dievišķais grēks" režisore ir talantīgā Ieva Kemlere.

Pasākumu organizators ir Latvijas Latino Deju Federācija un Deju un Kustību studija „studioX1", kas ir viena no lielākajām deju skolām Latvijā. Studijā tiek pasniegtas dažādas dejas, sākot no klasikas un beidzot ar mūsdienu populārākajām dejām, visām vecuma grupām un zināšanu grupām, arī pilnīgiem iesācējiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV