Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Dažādu tautu un stilu dejas divu stundu garumā

EasyGet.lv, 31.08.2012. 09:24

Piektdien, 31. augustā, ikviens aicināts uz sadejošanos Esplanādē 2014. Deju programma „Un viens un divi" radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 sāksies plkst.18.00 un ilgs līdz 20.00, piedāvājot deju pasaules dažādību - tango, kapoeiru, flamenko, rokenrolu un citas dejas - skatīties un dejot arī pats. 

Sadejošanās rīkotāja Zane Vēciņa pati ir dejotāja un aktīvi darbojas Rīga 2014 brīvprātīgo komandā. „Nav svarīgs vecums vai kādi citi apstākļi – dejot var ikviens!" teic Z. Vēciņa, kura šogad Rīgas svētkos noorganizēja Rīgas svētku dejas 2012 noteikšanu un deju maratonu 11. novembra krastmalā. Viņa vēlas turpināt iesākto, lai popularizētu deju pasaules daudzveidību un pēc iespējas vairāk cilvēku saprastu dejas nozīmi.

Uz sadejošanos aicina deju studijas Alegria, Bharata, Capoeira, Tango Studio, Glamorous, Hoopdance Studio, Katrīnas Kalnozolas deju studija, deju grupas Amanat un da Dance, kā arī Rīgas ebreju vidusskola un I-DEJAS māja.

Ieeja Esplanādē 2014 - bez maksas. 

Vēlāk vakarā turpināsies aizsāktā tradīcija sadarbībā ar Lattelecom televīziju piektdienu vakaros Esplanādē 2014 rādīt Eiropas labākās filmas – pl.21.00 skatītājiem tiks piedāvāta starptautisko atzinību guvusī režisora Pītera Vebera filma „Meitene ar pērļu auskaru".

Eiropas kultūras galvaspilsētas radoši informatīvā telpa Esplanāde 2014 ir atvērta katru dienu un darbosies līdz 20. septembrim. Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotāji to izveidojuši kā brīvi pieejamu telpu, kurā notiek radošās darbnīcas un tiek prezentēti Rīga 2014 kultūras projekti, ikviens spēlē „Ceļam Rīgu" var izveidot savu ideālo Rīgu. Esplanādē darbojas informācijas centrs. Telpa ir atvērta neformālām tikšanās un sarunām pilsētas centrā, pieejams bezvadu internets un brīvpieejas datori.

Plašāka informācija un tuvāko pasākumu programma: www.riga2014.org

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV