Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Kuldīgā rādīs filmu „Tilts Kuldīgai, tilts uz pasauli"

EasyGet.lv, 03.09.2012. 14:04

8. septembrī plkst. 21:00 Kuldīgas brīvdabas kinoteātrī „Goldingen Cinema" būs iespēja noskatīties 2007. gadā tapušo „TV Skrunda" veidoto informatīvi dokumentālo filmu "Tilts Kuldīgai, tilts uz pasauli". Seanss ir daļa no „Eiropas kultūras mantojuma dienu" programmas.
Kuldīgā rādīs filmu „Tilts Kuldīgai, tilts uz pasauli"

„2004. gadā Kuldīgas vecpilsēta Ventas senlejā iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma priekšsarakstā . 2007.gadā Kuldīgā notika starptautiska konference , „Tilts Kuldīgai, tilts uz pasauli", kurā speciālisti no dažādām valstīm dalījās pieredzē, kas darāms, lai veiksmīgi iekļūtu Pasaules mantojuma pamatsarakstā. Skrundas televīzijas veidotajā filmā fiksēti konferencē izskanējušie speciālistu viedokļi, pati pilsēta un dažādi kultūras pasākumi, kuri tika rīkoti konferences dalībniekiem."

„Eiropas kultūras mantojuma dienas" septembra otrajā nedēļas nogalē Latvijā norisināsies jau 18.reizi. Šī gada tēma - "Baltijas jūras piekrastes un iekšējo ūdeņu kultūras mantojums".

Ieeja - bez maksas.

Foto: Kuldīgas tilts. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV