Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Atvērto durvju diena un Baltā nakts I-Dejas mājā

EasyGet.lv, 04.09.2012. 11:21

Sestdien, 8. septembrī, I-Dejas māja piedāvā dejas un radošumu 14 stundu garumā, informē Inese Upeniece.
Atvērto durvju diena un Baltā nakts I-Dejas mājā

Atvērto durvju diena

Klasiskā deja, Jazz deja, Modernā&Laikmetīgā deja, kontaktimprovizācija, Capoeira pieaugušajiem un bērniem, Indiešu klasiskā deja, Autentiskā deja, Stepa deja, Popping, Yamaha mūzikas klases, bodyARTTM, Empower Women Yoga, Baroka laika skatuves dejas, Sarīkojumu dejas, Salsa, West Coast Swing un Argentīnas tango - tas viss pieejams un baudāms 7 stundās, trīs deju zālēs I-Dejas mājā, Rīgā, Rūpniecības ielā 32B (ieejot no pagalma) par simbolisku 1 Ls ziedojumu.

Atvērto durvju diena ir dzīva tikšanās ar Jūsu izvēlētajām nodarbībām un to pasniedzējiem, baudot I-Dejas mājas iedvesmojošo atmosfēru.

Nodarbības pie profesionāliem pasniedzējiem I-Dejas mājā radītas vienkāršiem pieaugušajiem un jauniešiem (ir arī pāris bērnu nodarbības) – cilvēkiem, kas vienkārši vēlas dejot. Un noteikti arī tiem, kam nav iepriekšējas pieredzes- nāciet droši – šī vieta ir radīta Jums!

Pēc Atvērto durvju dienas ikviens aicināti palikt kopā ar I-Dejas māju un

degustēt dejas un baudīt savu radošumu Baltās nakts aktivitāšu ietvaros -

Baltā nakts

19:00-22:30 Viesturdārzā*

notiks deju degustācija un radošo darbnīcu baudīšana. Parku apdzīvos vairāk kā 19 radošās darbnīcas un I-Dejas mājas deju klases dzīvās mūzikas pavadībā.

* - lietus laikā plānots ar Viesturdārza programmu aizņemt dejas un personības kultūras centra 'I-Dejas māja' telpas Rūpniecības ielā 32b (tieši pretim Viesturdārzam)

22:30-23:00

I-Dejas mājas deju pasniedzēji un viņu studenti dodas dejiskā pārgājienā no Viesturdārza uz Bastejkalnu, pa ceļam, ielu krustojumos un iepretim Kongresu namam sniedzot arī deju priekšnesumus

23:00-01:00 Bastejkalnā-

deju soļu mācīšanās, I-Dejas mājas deju pasniedzēju paraugdemonstrējumi dzīvās mūzikas pavadībā un patstāvīga dejošana brīvā gaisā un atmosfērā

Plašāk un detalizētāk par Dienu un Nakti: www.i-deja.lv 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV