Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Deju studijā Glamorous Dance notiks atvērto durvju dienas

EasyGet.lv, 04.09.2012. 11:28

Mūsdienu deju studijā Glamorous Dance ir sākusies 2012-2013 deju sezona. Aicinot jaunus dejot gribētājus, kā arī profesionāļus, tiek rīkotas atvērto durvju dienas – nedēļas garumā, no 10.-14. septembrim. Savukārt nedēļas beigās, 15. septembrī, notiks sezonas atklāšanas ballīte, kurā aicināti piedalīties visi, kas nolēmuši pievienoties Glamorous Dance sastāvam.

Kā ierasts, daudziem septembris ir sākums dažādu aktivitāšu apgūšanai un talantu attīstīšanai. Arī Glamorous Dance uzsāk jauno sezonu – uzņemšana notiek jau no 3. septembra. Lai dotu iespēju interesentiem Rīgā, Liepājā un Ventspilī bez maksas iepazīties ar Glamorous Dance piedāvājumu, tiek rīkotas atvērto durvju dienas, kuru ietvaros dejotāji ar pieredzi un iesācēji varēs apmeklēt 1 bezmaksas nodarbību katrā piedāvātajā nodarbību veidā - laikmetīgā deja, šova deja, street dance, karsējmeitenes un klasiskās dejas (baleta) pamati, kā arī šīs sezonas jaunumi – mūsdienu dejas brīvā laika grupa un veselības vingrošana.

Deju studijas vadītāja Laura Giptere saka: „Bieži sastopamies ar jauniešiem un pieaugušajiem, kuri baidās uzsākt dejot savas nepārliecības dēļ. Bieži neticēšana saviem spēkiem attur cilvēkus pat pamēģināt. Es aicinu ikvienu izmantot šo iespēju un atnākt uz bezmaksas nodarbībām, lai pārliecinātos, ka no dejas nav jābaidās un ka iemācīties skaisti dejot ir katra cilvēka spēkos."

Glamorous Dance mājas lapā ir iespējams apskatīt visu informāciju par bezmaksas iepazīšanās nodarbībām: http://www.glamorous.lv/content/atv%C4%93rto-durvju-ned%C4%93%C4%BCa-0
Lai piedalītos, ir jāapskata grafiks: http://www.glamorous.lv/lapa/grafiks, jāizvēlas nodarbības un jābūt gatavam dejot.
Studija uzņem dejot gribētājus – bērnus, jauniešus un pieaugušos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV