Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijas Televīzija aicina uz jaunu TV spēli vidusskolēniem

EasyGet.lv, 04.09.2012. 12:29

Līdz ar jauna mācību gada sākumu, Latvijas Televīzija aicina uz jaunu televīzijas spēli vidusskolēniem „Sekotāji".
Latvijas Televīzija aicina uz jaunu TV spēli vidusskolēniem

Sekošanas filozofija aptver ne tikai piesliešanos kādai sekotāju grupai vai uzmanības veltīšanu kādai konkrētai lietai noteiktu laika periodu, bet arī zināmu izsekošanu – laikietilpīgu procesu, kuram ir savi knifi un smalki paņēmieni.

Arī jaunajā televīzijas spēlē „Sekotāji" noteikti atklāsies smalki paņēmieni, kas, dodoties neklātienes ceļojumā pa Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm un kandidātvalstīm, aizvedīs kādu no 30 Latvijas vidusskolu un citu vidējo mācību iestāžu komandām līdz galvenajai balvai – ceļojumam uz Īslandi.

„Sekotāji" dod startu, līdz ar sekotaji.ltv.lv mājas lapas atklāšanu, kur līdz 21. septembrim būs iespēja pieteikt dalību aizraujošajā TV spēlē „Sekotāji", aicinot 16 – 19 gadus jaunus skolēnus veidot sekotāju komandas. Un ar erudīcijas palīdzību finišēt pie galvenās balvas.

Katrā komandā jābūt četriem sekotājiem, kuru potenciālā apmaldīšanās ES dalībvalstu un kandidātvalstu Īslandes, Turcijas, Horvātijas, Melnkalnes un bijušās Dienvidslāvijas Maķedonijas Republikas kultūras, sadzīves, zinātnes, vēstures un sporta jautājumos maksimāli jāizslēdz, lai nemazinātu izredzes uz uzvaru.

Sekotājus spēlē vadīs profesionāls sekotājs Renārs Zeltiņš, bet komandu erudīciju, zināšanas un spēju diskutēt, neliedzot noderīgus padomus, vērtēs žūrija, kuras vidū būs arī sabiedrībā populāri cilvēki.

Visa informācija, pieteikuma anketa un nolikums – sekotaji.ltv.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV