Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Animācijas darbnīcas ģimenēm Rīgas Kino muzejā

EasyGet.lv, 04.09.2012. 13:58

Rīgas Kino muzejs aicina pieteikties uz vēl dažām brīvajām vietām animācijas veidošanas darbnīcās visai ģimenei septembrī un oktobrī. Atraktīvo animācijas darbnīcu tēma – leģendārās, paaudžu paaudzēs iecienītās filmas „Limuzīns Jāņu nakts krāsā" rimeiks.
Animācijas darbnīcas ģimenēm Rīgas Kino muzejā

Darbnīcas notiks trīs sestdienas pēc kārtas - 22. un 29. septembrī un 6. oktobrī, Kino muzeja telpās Vecrīgā, Peitavas ielā 10/12. Nodarbības ilgums - 3 stundas. Izveidotā filma dalībniekiem tiks parādīta cikla noslēgumā kopīgā seansā, filmiņu dalībnieki varēs saņemt arī DVD formātā.

Rīgas Kino muzejs jau vairākus gadus rīko animācijas darbnīcas, kurās bērni kopā ar vecākiem veido animācijas filmiņas. Jautrās nodarbības ir lielisks veids, kā ģimenei kopā pavadīt laiku neierastā vidē, apgūt jaunas iemaņas un attīstīt izpratni par kino tapšanas procesu. Šoruden stop motion tehnikā tiks veidota animācijas filma – rimeiks populārajai latviešu zelta klasikas filmai „Limuzīns Jāņu nakts krāsā". Bērni tiks iepazīstināti ar latviešu kino klasiku, savukārt vecākiem būs iespēja skaidrot vēsturiskos līkločus un filmā izspēlētos jau folklorizējušos jokus. Darbnīcas vadītāji būs bērnu radošās nometnes „Jūras vārna" skolotāji, apvienības „Multeņkulteņi" pārstāvji Kristīna Ratniece un Ivars Šmits.

Dalībnieku skaits ir ierobežots. Pieteikšanās termiņš – 14. septembris.

Dalībniekiem jābūt klāt visās 3 nodarbībās. Dalības maksa par vienu nodarbību – 3 LVL no cilvēka, 4 un vairāk cilvēku ģimenēm – atlaide.
Telefons uzziņām - 67358873.
www.kinomuzejs.lv

Foto: Animācijas darbnīcas Kino muzejā. Foto (c) Agnese Zeltiņa

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV