Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Dirty Deal Teatro" Baltajā naktī notiks performance "Nesagremojamā maltīte"

EasyGet.lv, 06.09.2012. 09:32

Arī šogad teātris "Dirty Deal Teatro" piedalās mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts", no plkst. 20:00 līdz plkst. 3:00 piedāvājot performances, ko veido jaunie režisori, informē teātra sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Aija Murāne.
"Dirty Deal Teatro" Baltajā naktī notiks performance "Nesagremojamā maltīte"

"Dirty Deal Teatro" nakts gaitā notiks sešas performances, kuru tēma ir "Nesagremojamā maltīte". To veidotāji mēģinās sadalīt mākslas darbus – izrādi, deju, skulptūru – pa sastāvdaļām, lai padarītu tos saprotamākus un lai atbilstoši "Baltās Nakts" devīzei būtu iespējams pasniegt "uz paplātes". Šai dekonstrukcijai tiks pakļauti, piemēram, Edgara Alana Po stāsti vai dejotāja, kas sevi un deju sadalīs līdz kaulam.

Performances veido režisori Dmitrijs Petrenko, Kristīne Vītola, Andrejs Polozkovs, Paula Prozoroviča, Viesturs Roziņš un horeogrāfe Kristīne Vismane. Viņi visi iepriekšējā sezonā ir iestudējuši izrādes teātrī "Dirty Deal Teatro". Dmitrijs Petrenko veidojis izrādi "Tonio" pēc Tomasa Manna romāna motīviem, Kritīne Vītola radījusi melodramatisku performanci "Sieviete-Dieviete", bet Andrejs Polozkovs – disko drāmu "Izlaistie". Paula Prozoroviča un Viesturs Roziņš, kas šogad absolvē Latvijas Kultūras akadēmiju, iestudēja attiecīgi "Nepareizas dzīves skola" un "Jūras roze". Savukārt Kristīne Vismane piedalījusies gan jauno horeogrāfu īsformāta darbu skatē "Jaunie nāk!", gan kopā ar Rūdolfu Baltiņu veidojusi izrādi "Kas ir Zeir?".

Ieeja - bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV