Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Jūrmalā atklās Latvijas neatkarībai veltīta konkursa izstādi

EasyGet.lv, 10.09.2012. 11:05

Šogad projekta "Māksla vieno tautas" ietvaros notiks konkursa izstāde, kas veltīta Latvijas tautu vienojošam aspektam, proti, Latvijas neatkarībai un Latvijas dzimšanas dienai, informē Mākslinieku nama vadītāja Agnese Bule.

Jūrmalas kultūras centrs un Mākslinieku nams aicina māksliniekus līdz 31. oktobrim iesniegt izvirzītai tēmai atbilstošus mākslas darbus.

Konkursa virsrakstā iekodētais pretstatu princips dod māksliniekiem papildu iespēju radošām izpausmēm, piemēram, domājot par atkarību no neatkarības jeb neatkarības atkarību. Varbūt Latvija un Latvijā dzīvojošie cilvēki ir pieraduši pie savas neatkarības un pat kļuvuši atkarīgi no neatkarības? Bet vai neatkarības esamība Latvijā ir kā saistīta ar valsts un cilvēka brīvību?

Mākslas darbi tiks izstādīti izstādēs „Jā/NeATKARĪBA" Jūrmalas Mākslinieku namā, Jūrmalas domes vestibilā, kā arī Kauguru kultūras namā no 2012. gada 13. novembra līdz 10. decembrim.

Darbus vērtēs speciāli izveidota žūrija. Konkursa labāko mākslinieku apbalvošanai paredzētas naudas balvas. Būs arī skatītāju balva.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties interneta mājas lapā www.jurmala.lv vai Jūrmalas pilsētas domes informatīvajā biļetenā. Kontakti informācijai: tālr. 67752472; mob. 29115996, epasts: maksliniekunams@jkc.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV