Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Francijas institūta kino klubā - filma „Šambona jaunkundze"

EasyGet.lv, 14.09.2012. 17:26

26. septembrī ciklu „Mīlestība kino pasaulē" turpina otrā filma „Šambona jaunkundze" - stāsts par vīrieša un sievietes, kas nākuši no atšķirīgām pasaulēm, nenovēršamo tuvināšanos.
Francijas institūta kino klubā - filma „Šambona jaunkundze"

Francijas institūta Latvijā Kino klubs turpina franču kino izpēti un piedāvā jaunu tematisko ciklu: „Mīlestība kino pasaulē". Katra no programmā piedāvātajām astoņām filmām atklāj kādu mīlas izpausmju šķautni – nelaimīgi mīlētāji, izjukušas vai jaunatrastas attiecības, glābjoša vai postoša mīlestība. Katrai filmai ir savs skatījums uz šo dziļo, iekšējo satricinājumu, kuru izraisa mīlestība.

Stefana Brizē filma „Šambona jaunkundze" (2009, 101 min.). Lomās Sandrīne Kiberlēna ; Vensāns Lendons.

Žans ir brīnišķīgs cilvēks - labs mūrnieks, dēls, tēvs un dzīvesbiedrs. Savā nevainojamajā ikdienā viņš satiek Šambonas jaunkundzi, sava dēla klases audzinātāju. Atturīgais vīrietis un sieviete nāk katrs no savas pasaules. Jūtas izmainīs viņu pasaules uzskatus.

Filma „Šambona jaunkundze" tiks demonstrēta trešdien, 26. septembrī, plkst. 19.00 Francijas institūta konferenču zālē.

Foto: Kadrs no filmas „Šambona jaunkundze". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV