Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Esplanādē 2014 notiks sadancošanās sarīkojums

EasyGet.lv, 17.09.2012. 13:47

Otrdien, 18. septembrī, ikviens aicināts uz sadancošanos Esplanādē 2014. Deju koncerts „Rudens raibumā" Rīga 2014 radoši informatīvajā telpā sāksies plkst.18.00. Ikviens aicināts nākt baudīt deju kustības valdzinājumu.

Koncerta programmā iekļautas latviešu tautu deja, ukraiņu, indiešu un austrumu dejas un tango. Deju studijas skatītājiem stundas garumā piedāvās savas labākās uzstāšanās.

Deju koncertu organizē Zane Vēciņa, kas ir iesaistījusies Rīga 2014 brīvprātīgo komandā un pati ir kaislīga dejotāja. Uz sadejošanos aicina deju studijas Bharata, Yallar, deju ansamblis Pērle un Rīgas Ukraiņu vidusskolas jaunie dejotāji.

Pasākumā ieeja - bez maksas. 

Eiropas kultūras galvaspilsētas radoši informatīvā telpa Esplanāde 2014 ir atvērta katru dienu un darbosies līdz 20. septembrim. Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotāji to izveidojuši kā brīvi pieejamu telpu, kurā notiek radošās darbnīcas un tiek prezentēti Rīga 2014 kultūras projekti, ikviens spēlē „Ceļam Rīgu" var izveidot savu ideālo Rīgu. Esplanādē darbojas informācijas centrs. Telpa ir atvērta neformālām tikšanās un sarunām pilsētas centrā, pieejams bezvadu internets un brīvpieejas datori.

Plašāka informācija un tuvāko pasākumu programma: www.riga2014.org

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV