Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Vācu kino klubā - filma "Ziemas Meita"

EasyGet.lv, 19.09.2012. 10:31

27. septembrī plkst. 19:00 kinoteātrī Splendid Palace Mazajā zālē tiks demonstrēta Vācijas piedzīvojumu filma, drāma, komēdija "Ziemas Meita" (2011).

Tieši Ziemassvētkos divpadsmitgadīgā Kataka uzzina, ka tētis nav viņas miesīgais tēvs. Vīlusies un saniknota par vecāku pārāk ilgo klusēšanu viņa grib sameklēt Alekseju, krievu jūrnieku, kurš reiz mīlējis viņas mammu. Kopā ar veco kaimiņieni un viņas labāko draugu Kataka dodas ceļā uz Poliju. Brauciens Lēnes klabošajā busiņā ved uz Štetinu, Gdaņsku un Mazūriju. "Road movie" filma, kurā jaunā meitene un vecā sieviete noskaidro savu pagātni, pārvar plaisu starp paaudzēm un atkal atrod pašas sevi.

Režisors: Johanness Šmids Lomās: Nina Monka, Urzula Vernere, Leons Zeidels, Dominiks Novaks, Merabs Ninidze, Katarina Marija Šūberte, Maksims Mēmets, Daniels Olbrikskis u.c.

Filma vācu valodā, subtitri angļu valodā, sinhrons tulkojums latviešu valodā.

Ieeja: 2.00 Ls

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV