Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Sākas biļešu tirdzniecība uz sporta deju festivālu "Baltic Grand Prix 2012"

EasyGet.lv, 19.09.2012. 16:22

Sākusies biļešu tirdzniecība uz vienu no vērienīgākajām gada nogales sporta pasākumiem - Starptautisko 31. Sporta deju festivālu "Baltic Grand Prix 2012", kas Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala risināsies no 14. līdz 16. decembrim, piedāvājot skatītājiem iespēju klātienē redzēt un baudīt 37 valstu labāko sporta deju pāru sniegumu.

Šogad sacensības notiks divās hallēs un uz četriem deju laukumiem. Jauninājums ir vairāku citu deju veidu iekļaušana festivāla programmā. Tā ietvaros apmeklētājiem būs iespēja vērot arī salsu, latino, līnijdejas, hip hop, street dance, vēderdejas un tango Argentino. Turklāt festivāla programmu kuplinās trīs dažādas balles.

Festivāla galvenie notikumi risināsies 14., 15. un 16.decembra vakaros no plkst. 19.00.

Piektdien, 14.decembrī notiks Uzlecošo Zvaigžņu (Rising Star) sacensības pieaugušajiem latīņamerikas un standartdejās, senioriem latīņamerikas dejās un Pasaules čempionāts U21 10 dejās. Vakara laikā notiks arī Līnijdeju Ziemassvētku un Sarīkojumu deju Gada balle. Savukārt, sestdienas vakarā, 15.decembrī, notiks Pasaules kauss Latīņamerikas dejās un 11. Rīgas domes kauss standartdejās. Vakara noslēgumā paredzēts Starptautisks Ziemassvētku Latino pasākums. Svētdien, 16.decembrī skatītājiem būs iespēja vērot aizrautīgās pasaules atklātās reitinga sacensības latīņamerikas dejās, deju paraugdemonstrējumus, kā arī Rīgas domes kausa izcīņu Hip Hop, Street Dance un citos mūsdienu deju veidos. Muzikālo pavadījumu nodrošinās Grodņas Filharmonijas orķestris.

Festivāls "Baltic Grand Prix" ir vērienīgākais, populārākais un prestižākais sporta deju festivāls Baltijas valstīs un Starptautiskajā sporta deju sacensību neoficiālajā reitingā ieņem 11. vietu pasaulē. Festivālu rīko Deju centrs "Spektrs" sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, Rīgas domi, LR Izglītības un zinātnes ministriju un LSFP. Festivālu atbalsta LIVE Rīga.

Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV