Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Pārcelta iestudējuma "Lupatas" pirmizrāde

EasyGet.lv, 24.09.2012. 09:11

Aktieru veselības problēmu dēļ pārcelta iestudējuma "Lupatas" pirmizrāde teātrī "Dirty Deal Teatro". Tā notiks 16. oktobrī plkst. 19:00.
Pārcelta iestudējuma "Lupatas" pirmizrāde

Iegādātās biļetes uz 27. un 30. septembra izrādēm derīgas 16. un 24. oktobrī plkst. 19:00. Teātris atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Jau vēstīts, ka iestudējuma "Lupatas" režisore ir Paula Prozoroviča, dramaturgs – Edgars Niklasons, izrādē spēlēs aktieri Inga Tropa, Artūrs Putniņš un Romāns Bargais.

Pēdējos pāris gadus Rīgā lielu popularitāti ir ieguvuši lietotu apģērbu veikali un tas ir kļuvis par sava veida sportu atrast interesantas drēbes starp tām, ko kāds cits atzinis par nevajadzīgām. Šī parādība netiešā veidā daudz ko pastāsta par sabiedrību un tās patreizējo noskaņojumu. Ko mūsu drēbes un attieksme pret tām liecina par mums?

Lietoto apģērbu fenomenu mākslā jau apspēlējuši, piemēram, amerikāņu mākslinieki Alain Guerra and Neraldo de la Paz, kas veidojuši instalāciju "Nine". To viņi veidojuši izmantojot cilvēkiem nevajadzīgas drēbes un viņu mērķis bijis runāt par to, ko sabiedrība atmet un aizmirst. Radošā komanda ir iedvesmojusies no instalācijas "Nine", taču izrādē pētīs vēl citus šī fenomena aspektus.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV