Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Izrāde „Mērkaķīte" vēsta par Primadonnas pēdējām stundām

EasyGet.lv, 25.09.2012. 10:02

Piektdien, 28. septembrī, plkst. 19.00 Valkas pilsētas kultūras nama kamerzālē, Emīla Dārziņa ielā 8, uz Andreja Zinčuka izrādi „Mērkaķīte" aicina Valkas pilsētas teātris, informē Inguna Medne.
Izrāde „Mērkaķīte" vēsta par Primadonnas pēdējām stundām

Izrāde vēsta par izcilas aktrises likteni, kas ir kā himna visas pasaules aktieriem. Mēs iepazīstam Primadonnu viņas dzīves pēdējā, agra rīta stundā Mākslas darbinieku pansionāta istabiņā, visu aizmirstu un nevienam nevajadzīgu. Dzīvē, teātra svētā vārda pielūgsmē un karjeras mērķu sasniegšanai, ir iets „pār līķiem", tādējādi izpostot ģimeni un pazaudējot draugus. Ir palikušas tikai skaudras atmiņas un uzmācīgas domas. Vientulība, vientulība, vientulība...

Iestudējuma režisors un scenogrāfs – Aivars Ikšelis, kustību režisore – Jevgēnija Kozlova. Lomās: Daiga Sondare un Gunita Gendrjuka. Darbs tapis sadarbībā ar Gatčinas eksperimentālo teātri „Za uglom" no Sanktpēterburgas. Pirmizrāde bija šī gada 29. jūnijā.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties pie kultūras nama dežuranta/kasiera katru darba dienu no pulksten 9.00 līdz 18.00. Biļete maksā 2 latus.

Foto: Skats no izrādes „Mērkaķīte". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV