Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Šodien sākas „Vēlēšanu cirks"

EasyGet.lv, 25.09.2012. 11:37

No 25. septembra, vēl pirms filmas regulārajiem seansiem, Rīgas kinoteātri „Cinamon" un „Multikino" skatītājiem piedāvā komēdiju ar divu izcilu komiķu piedalīšanos - „Kampaņa: vēlēšanu cirks" („The Campaign"). No 25 .līdz 27. septembrim tiek piedāvāti vairāki ziņkārīgo seansi vakaros, seansu laiki ir publicēti kinoteātru mājas lapās.
Šodien sākas „Vēlēšanu cirks"

Galvenās lomas komēdijā „Kampaņa: vēlēšanu cirks" izpilda Vils Ferels („Rezerves policisti", „Pusbrāļi", „Anchorman" u.c.) un Zaks Galifianakis (komēdiju franšīze „Paģiras", „Paspēt laikā" u.c.).

Kad ilggadējais un harizmātiskais kongresmenis Kems Breidijs īsi pirms kārtējām vēlēšanām iekuļas seksa skandālā, viņa pretiniekiem rodas necerēta izdevība! Viņi atrod ļoooti interesantu kandidātu vārdā Mārtijs Haginss, kam nāksies cīnīties ar pieredzējušo politiķi. Lai arī sākotnēji Mārtijs šķiet naivs un pavisam nepiemērots kandidāts politiskajām spēlītēm, drīz vien viņa sāncensim Kemam Breidijam nākas krietni pacīnīties par kāroto amatu.

Filmas regulārie seansi Rīgas kinoteātros „Kino Citadele", „Cinamon" un „Multikino" tiek demonstrēti no piektdienas, 28.septembra.



Foto: Kadrs no filmas „Vēlēšanu cirks". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV