Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Plastilīna animāciju īsfilmu festivāls veicinās izpratni par HIV/AIDS

EasyGet.lv, 25.09.2012. 14:55

Sestdien, 29. septembrī, Jaunielā, pie Doma baznīcas, norisināsies plastilīna animāciju īsfilmu festivāls „Animē dzīvi!", kā arī radošās darbnīcas, informē Liene Kņaze.

Laikā no plkst.18 līdz plkst. 23 tiks projicētas „stop-motion" tehnikā veidotas plastilīna animācijas īsfilmas, kas atspoguļos dažādus sabiedrībā izplatītus stereotipus par HIV inficēšanās ceļiem, kā arī vēstīs par cilvēku tirdzniecību.

Vakara gaitā interesenti varēs iepazīt projekta „Animē dzīvi!" dalībnieku sniegumu, kā arī paši piedalīties plastilīna figūriņu gatavošanā, kas tiks izmantotas nākamo animācijas īsfilmu veidošanā.

Projektu „Animē dzīvi!" īsteno biedrība „Jaunatne pret AIDS". Tā mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par HIV/AIDS un citiem ar to saistītiem jautājumiem, izmantojot plastilīna animācijas. Projektā piedalījušies jaunieši no visas Latvijas, radošajās darbnīcās izveidojot vairāk nekā 20 animācijas īsfilmas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV