Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Komentāri rakstam: „Kabalas noslēpumi" Jaunajā Rīgas teātrī

jaunākie lejā

Vita 01.10.2012. 12:26

Vai tad visām izrādēm jābūt par vidusmēra latvieti vulgaris? Tādas vispārcilvēciskas un pārnacionālas vērtības un latvieša prātam nav aptveramas? Nedomāju, ka visi latvieši nav tik sekli.

Vita 01.10.2012. 12:28

Kļūdas labojums: Nedomāju, ka visi latvieši IR tik sekli.

Liene 02.10.2012. 09:18

Noskatījos. Izrāde pārņēma savā varā jau ar pirmajiem skatiem.Gaumīgi un vietā izmantoti visi mākslinieciskie līdzekļi. Akcents bija likts uz ebrejiem, tikai izrādes gaitā tas piemirsās, likās, ka tiek risinātas mūžīgas tēmas, kas skar mūs visus. Elitas Kļaviņas darbs lielisks. Viss aktieru ansamblis lielisks.

Parafrāze 02.10.2012. 09:20

Briesmīgs raksts. Gluži tāpat kā recenzijas autore neiesaka biļetes uz izrādi dāvināt radiem un draugiem, neiesaku šo viedokli ņemt vērā tiem, kas grasās apmeklēt izrādi.

Sanda 02.10.2012. 14:44

Nepiekrītu, ka izrāde ir sveša un nav saprotama latvietim, jo izrāde ir par pārdzīvojumiem, jūtām - neatbildētu mīlestību, aizvainojumu, vienaldzību, nedrošību, nepārliecību par sevi, cieņu vienam pret otru u.t.t., ko var izjust jebkrš cilvēks neatkarīgi no nacionalitātes. Varbūt kādas detaļas mums ir atšķirīgas. Pirms šīs izrādes biju redzējusi filmu "Nopietns cilvēks", kas daudz dziļāk parāda ebreju dzīvi savā it kā kopienā un tām problēmām, kas pašiem vien ir jārisina. Varbūt ja nebūtu redzējusi šo filmu, man izrāde varbūt sajūsminātu, bet filma ir krietni spēcīgāka un izrāde man likās kā šīs filmas atblāzma. Visu cieņu mūsu lieliskajiem aktieriem!!!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV