Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Spīķeros demonstrēs filmu „Pianomānija"

EasyGet.lv, 28.09.2012. 15:30

29. septembrī plkst. 14.00 Spīķeru koncertzālē Kamermūzikas dienas programmas ietvaros būs iespējams noskatīties dokumentālo filmu „Pianomānija" - emocionālu stāstu par prasmīgo Steinway & Sons klaviermeistaru Stefanu Knipferu, informē filmu studijas "Rija" pārstāve Baiba Bože.
Spīķeros demonstrēs filmu „Pianomānija"

Stefans strādā ar labākajiem koncertflīģeļiem un sadarbojas ar izcilākajiem pianistiem, mēģinot izdabāt viņu visneiedomājamākajām vēlmēm ideālā skanējuma meklējumos. Neparastā filma humorpilni ataino mirkļus no absolūtās mīlestības pret detaļu precizitāti un perfekciju.

Valsts: Vācija/Austrija
Gads: 2009
Ilgums: 93 min
Režisori: Liliana Franka, Roberts Kibiss
Lomās: klavieru skaņotājs Štefans Knipfers, pianisti Pjērs-Lorāns Emārs, Lans Lans, Alfrēds Brendels, Tils Fellners, Džuljess Dreiks, Īens Bostridžs, kabaretisti Igudesman & Joo

Filma vācu valodā ar subtitremi latviešu un krievu valodās.

„Pianomānija" ieguvusi apbalvojumus Sanfrancisko Starptautiskajā kino festivālā, Lokarno Starptautiskajā filmu festivālā un žūrijas goda balvu „Eurodok 2010".

Plašāka informācija par filmu un Kamermūzikas dienu programmu - http://spikeri.lv/pasaakums/rudens-kamermuuzikas-festivaals-kamermuuzikas-diena-spiikjeros .

Foto: Kadrs no filmas „Pianomānija". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV