Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Rīdzinieki aicināti noteikt Manhetenas īsfilmu festivāla uzvarētāju

EasyGet.lv, 01.10.2012. 13:33

5. oktobrī plkst. 19.00 Rīgas Mazajā Teātrī, Stabu ielā 18, notiks Manhetenas īsfilmu festivāla (Ņujorka, ASV) galvenās konkursa programmas izrādīšana, un seansa apmeklētāju balsis tiks ņemtas vērā uzvarētāja noteikšanā.
Rīdzinieki aicināti noteikt Manhetenas īsfilmu festivāla uzvarētāju

Manhetenas īsfilmu festivāla īpatnība ir skatītāju ietekme galvenās balvas noteikšanā. Katrs skatītājs var piebiedroties pasaules skatītāju žūrijai. Ieejot kinozālē, ikviens saņems kartītes balsojumiem. Festivāla noslēguma seanss notiks "UnionSquare" parkā Ņujorkā.

Festvāls guvis neticamus panākumus skatītāju vidū. Tas nesola „spicus" kinematogrāfiskus eksperimentus, jaunu estētiku un citas vairākuma īsmetrāžu filmu pazīmes. Trupretim būs iespēja redzēt mīlestību, bailes, nāvi, izmisumu, garlaicību, greizsirdību, dubļus, sauli, draudzību, slimību... Spēcīgs scenārijs un režisora meistarība - tas ir tas, kas apvieno dalībnieku darbus. Manhetenas īsfilmu festivāls vieno tos, kuri ir piekusuši no žanru vienādības, kuri ir gatavi atteikties no stereotipiem un paskatīties uz parastām lietām mazliet citādāk.

Programmu veido desmit 2011. gada finālistu darbi.

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un http://www.bilesuserviss.lv/rus/concerts/kino/cits/?concert=112810

http://www.manhattanshort.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV