Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Francijas institūta Kino klubā - filma "Nešķiramie"

EasyGet.lv, 01.10.2012. 17:17

10. oktobrī plkst. 19.00 Francijas institūtā Latvijā tiks demonstrēts aizkustinošs stāsts par stipru mīlestību – rež. Kristīnes Dorī filma "Nešķiramie" ar nu jau aizsaulē aizgājušo aktieri Gijomu Depardjē. 
Francijas institūta Kino klubā - filma "Nešķiramie"

Francijas institūta Latvijā Kino klubs turpina franču kino izpēti un piedāvā jaunu tematisko ciklu - Mīlestība kino pasaulē. Katra no programmā piedāvātajām astoņām filmām atklāj kādu mīlas izpausmju šķautni – nelaimīgi mīlētāji, izjukušas vai jaunatrastas attiecības, glābjoša vai postoša mīlestība. Katrai filmai ir savs skatījums uz šo dziļo, iekšējo satricinājumu, kuru izraisa mīlestība.

Nešķiramie (2008, 1h40), rež. Kristīne Dorī. Galvenajās lomās: Gijoms Depardjē un Marī Vialle.

Boriss un Sandra satiekas un neprātīgi iemīlas viens otrā. Gana neprātīgi, lai palīdzētu uzveikt lielāko mīlestības ienaidnieku – atkarību. Borisam - atkarību no narkotikām, bet Sandrai - atkarību no Borisa. Vienoti, savstarpēji saistīti, noslēgti, bet dzīves alkstoši, viņi savrupībā mēģina izdzīvot savu mīlestību.

Filmas seanss notiks 10. oktobrī plkst. 19.00 Francijas institūtā Latvijā. Filma tiks demonstrēta ar subtitriem angļu valodā. Ieeja - bez maksas.

Foto: Kadrs no filmsa "Nešķiramie". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV