Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Lāsma Kugrēna ar uzvedumu ''Jaucības un nejaucības'' viesosies Liepājā

EasyGet.lv, 05.10.2012. 16:29

27. oktobrī plkst. 16.00 Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē gaidāms uzvedums ''Jaucības un nejaucības'' pēc rakstnieces Andas Līces grāmatu motīviem.
Lāsma Kugrēna ar uzvedumu ''Jaucības un nejaucības'' viesosies Liepājā

Rakstnieces Andas Līces ar brīnišķīgo humora izjūtu piepildītos stāstus par katram mums pazīstamām izjūtām un lietām Virdžīnijas Lejiņas režijā izstāsta Nacionālā teātra talantīgā aktrise Lāsma Kugrēna. Ar viņu kopā izrādē spēlē aktrises dēli Jānis Mūrnieks un Jēkabs Reinis, bet ģitāru draiski spēlē Andas Līces meita Elīna. Uzvedums tapis, atzīmējot aktrises 60 gadu jubileju.

„Varbūt tas bija šovasar kādā karstā dienā, kad tu apgūlies savas mājas pagalmā, atmeti rokas un ļāvi saulei rakstīt uz sevis kā uz baltas papīra lapas. Tu juti, ka saplūsti ar zemi un sakūsti ar debesīm. Tevī saknes laida miers. Tu sajuti, kā caur ādu iztvaiko rūpes. Svaru kausi nostājās līdzsvarā. Pagaisa doma par laika un naudas trūkumu, nepadarāmiem darbiem, ierobežotajām iespējām. Un tu balsī pateici tik reti dzirdēto: „Cik labi!"" – fragments no uzveduma.

„Izrāde veltīta manam tēvam Raimondam un visiem, kuri man mīļi," atzīst aktrise Lāsma Kugrēna.

Režisore – Virdžīnija Lejiņa, piedalās – Jānis Mūrnieks un Jēkabs Reinis, muzikālais pavadījums – Elīna Līce.Uzvedumā skan Elīnas Līces kompozīcijas un latviešu tautasdziesmas.

Vairāk par izrādi www.kulturmarka.lv.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs. Biļetes iepriekšpārdošanā Ls 4-, no 22.oktobra biļetes cena Ls 5,-.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV