Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Meksikas TV kanāls vēlas demonstrēt Latvijas animācijas filmas

EasyGet.lv, 09.10.2012. 13:18

Meksikas TV kanāls "Canal 22" vēlas nākamgad demonstrēt vairākas Latvijas animācijas filmu programmas, un šobrīd norit sagatavošanas darbi pirms līguma noslēgšanas. Pārrunas par sadarbību noritēja otrdien starptautiskajā izklaides industrijas satura tirgū MIPCOM Kannās, uz kuru devies Filmu studijas "Rija" vadītājs Vilnis Kalnaellis.

Meksikā izrādāmajās filmu programmās iekļautas filmu studijas "Rija" un Nila Skapāna animācijas filmas.

"Meksikāņiem ļoti patīk mūsu animācijas filmas, arī šobrīd topošā filma "Zelta Zirgs" viņus ļoti ieinteresēja, un viņi to vēlēsies demonstrēt, līdz ko tā būs pabeigta," stāsta Kalnaellis.

Līdzās animācijas filmām studija "Rija" MIPCOM tirgū piedāvā arī spēlfilmu "Mona" (rež. Ināra Kolmane), dokumentālo filmu "Klucis - nepareizais latvietis" (rež. Pēteris Krilovs), kā arī citas Latvijas spēlfilmas un dokumentālās filmas.

Starptautiskais tirgus MIPCOM Kannās norisinās no pirmdiena līdz ceturtdienai. Tajā ar stendiem piedalās 1700 kompānijas, kā arī 4400 pircēji un to pārstāvji.

Filmu studijas "Rija" dalību MIPCOM atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra no aktivitātē "Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings" pieejamajiem līdzekļiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV