Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos "Lupatas"

EasyGet.lv, 11.10.2012. 10:13

16. oktobrī teātrī "Dirty Deal Teatro" pirmizrādi piedzīvos pasaka par apģērbiem – "Lupatas", informē teātra pārstāve Aija Murāne. Iestudējuma režisore ir Paula Prozoroviča, dramaturgs – Edgars Niklasons, izrādē spēlēs aktieri Inga Tropa, Artūrs Putniņš un Romāns Bargais.
Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos "Lupatas"

Reiz aiz nikno bebru kokaīna kalniņiem, pa smirdupītes lejteci uz dienvidiemm, tur, kur ir labi, dzīvoja divbrālīši un vienmāsiņa – Jurītis, Jurģītis un Janīte. Solījās būt tie viens otram līdz zibeņi desmit kā vāvere melna savu zobu pie rīklēm tiem cirtīs. Un tomēr dzīve piespēlē situācijas, kurās ir ļoti grūti turēt doto vārdu. Kā nepakļauties un palikt uzticīgam sev un savām vērtībām?

Režisore Paula Prozoroviča jau ir debitējusi teātrī "Dirty Deal Teatro" ar izrādi "Nepareizas dzīves skola", kuras pamatā ir Mairas Dobeles stāsti (dramatizējuma autors Jānis Balodis) un kurā runāts par pašu pirmo mīlestību. Galvenās lomas atveidotāja Ieva Aniņa šogad nominēta Spēlmaņu nakts balvai kategorijā "gada jaunā skatuves māksliniece". Dramaturgs Edgars Niklasons ir viens no jauno dramaturgu lugu lasījumu cikla "10 minūtes slavas" finālistiem. Viņš ir arī jau iepriekš strādājis kā izrādes dramaturģijas autors, piemēram, pie Elmāra Seņkova izrādes "Izrāde "Gals"" Latvijas Nacionālajā teātrī.

Tuvākā izrāde notiks 24. oktobrī plkst. 19:00.

Biļešu cena: Ls 5 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 3). Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē, ja vēl būs palikušas brīvas vietas.

Vairāk informācijas teātra mājaslapā: www.dirtydeal.lv/teatro

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV