Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Romai - ar mīlestību" gūst panākumus Latvijā

EasyGet.lv, 15.10.2012. 16:31

Režisora Vudija Alena jaunākā filma „Romai - ar mīlestību" ir visvairāk skatītā filma Latvijas kinoteātros.
„Romai - ar mīlestību" gūst panākumus Latvijā

Pirmajā demonstrēšanas nedēļas nogalē no 12.-14.oktobrim filmas „Romai – ar mīlestību" („To Rome With Love") seansus apmeklējuši 3426 skatītāji, un ar to pietiek stabilai pirmajai pozīcijai Latvijas skatītāko filmu topā. Otro vietu ieņem vēl viens nedēļas jaunums, Olivera Stouna asa sižeta lente „Mežoņi" („Savages"), kuru noskatījušies 2749 cilvēki. Savukārt iepriekšējo divu nedēļu pirmās vietas ieguvēja, fantastikas filma „Laika cilpa" („Looper") ar skatītājiem noslīdējusi uz trešo vietu apmeklējuma topā.

Par filmu „Romai – ar mīlestību":

Izcilais un godalgotais režisors Vudijs Alens mīlestības apliecinājumu skaistākajām Eiropas pilsētām turpina ar filmu par "mūžīgo pilsētu" - Romu. Pēc panākumus guvušajām lentēm „Vikija Kristīna Barselona" un „Pusnakts Parīzē" seko romantiska komēdija "Romai - ar mīlestību", kurā savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna.

Filmu izrāda Rīgas kinoteātros „Kino Citadele", „Cinamon" un „Multikino", filmu izplata SIA „Acme Film".



Foto: Kadrs no filmas „Romai - ar mīlestību". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV