Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Rīgā notiks norvēģu rakstnieka Ērlenna Lū romāna "Mulejs" atvēršanas svētki

EasyGet.lv, 18.10.2012. 12:05

23. oktobrī plkst. 18:30 Ziemeļvalstu kultūras centrā NORDISK notiks norvēģu kulta rakstnieka Ērlenna Lū jaunā romāna "Mulejs" atvēršanas svētki.

Ērlenna Lū darbus Latvijā lasītāji iemīļojuši jau kopš viņa grāmatām "Naivi Super", "Doplers" un "Kurts četrās grāmatās".

Jaunais romāns "Mulejs" veidots dienasgrāmatas formā, tajā savijušies smiekli, eksistenciāli jautājumi un apbrīnojams dzīvības apliecinājums. Grāmata, kas vienlīdz būtiska kā jaunajiem lasītājiem, tā viņu vecākiem; tā ir vienlīdz skaudra un aizraujoša cilvēkiem visās paaudzēs. Tā fascinē ar skaudru patiesīgumu un reizē errīgu humoru.

"Gribēju radīt darbu, kurā humors ļautu noraut noslēpumainības plīvuru tīņu romantizētajam pašnāvības fenomenam"- par savu darbu tikšanās laikā Latvijā stāstījis autors.

Grāmata būs vienlīdz būtiska kā jauniešiem, tā viņu vecākiem, lai saprastu, cik jauna cilvēka dzīve var būt mokošu pretrunu pilna, cik vērta ir dzīvība un spēja apjaust savu dziļāko patību.

Ērlenna Lū jaunā romāna "Mulejs" atvēršanas svētki notiks 23. oktobrī plkst. 18:30 Ziemeļvalstu kultūras centrā NORDISK (Rīgā, Skolas ielā 21, 209. telpā). Pasākumā muzicēs jaunā mūziķe Justīne Šteina.

Interesenti aicināti pieteikt ierašanos līdz piektdienai, 19. oktobrim, plkst. 17:00 pa e-pastu info@nordisk.lv vai Sonja@nordisk.lv vai tālr. 20003155.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV