Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Rīgas kinoteātros sāk demonstrēt jauno filmu par Asteriksa un Obeliksa piedzīvojumiem

EasyGet.lv, 25.10.2012. 18:47

No 26. oktobra uz Rīgas kinoteātru «Multikino» un «Cinamon» ekrāniem ilgi gaidīto varoņu atgriešanās – ģimenes komēdija «Asterikss un Obelikss viņas majestātes dienestā» ar Žerāru Depardjē, Eduardu Boēru un Katrīnu Denēvu galvenajās lomās. 

Pirmoreiz skatītāji varēs skatīt Asteriksa un Obeliksa dēkas 3D formātā. Laimēt bezmaksas biļetes uz filmu var Facebook kinoblogā Bijou - http://www.facebook.com/KinoForma

«Šis «Asterikss» – tā ir īsta veiksme. Scenārijs ir ideāls, jo ļauj parādīt gallu un angļu temperamentu atšķirības. Ja Asteriksu izdomātu Anglijā, mūs tagad uztvertu kā resnus kamembēra un vīna cienītājus,» par filmu stāsta Žerārs Depardjē. «Kas attiecas uz aktieriem, manuprāt, Katrīna Denēva ir brīnumjauka kā konfektīte, Valerī Lemersjē - dievišķīga, Gijoms Galjēns - vienkārši lielisks... Un visā filmā jūtams jaunības gars. Es skatījos filmu ar bērniem, un varu jums teikt, ka viņi smējās kā kutināti, kad Gijoms Galjēns parādijās kails Šarlotes priekšā. Tā ir tikai maza epizode, bet ģeniāla ar savu bērnišķīgumu».

Šī ir jau ceturtā režisora Lorāna Tirāra filma par Asteriksu un Obeliksu. Latvijā filma tiek rādīta ar tulkojumu latviešu un krievu valodā. Turklāt, krievu valodā varoņu lomas ir ierunājusi populāro raidījumu Comedy Club un Comedy Woman vadītāji.

Fimas sižeta pamatā ir stāsts par to, kā Asterikss un Obelikss un viņu suņuks Idefikss dodas glābt Britāniju no Jūlija Cēzara. Darbība norisinās 50.gads pirms mūsu ēras. Jūlijs Cēzars grasās iekarot salu, kas atrodas pasaules malā – tā ir noslēpumainā Britānija.

Britu karaliene, kuru spēlē Katrīna Denēva, sūta savu palīgu pēc papildspēkiem - pēc Asteriksa un Obeliksa, kuri dodas glābt Britāniju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV