Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Bena Afleka jaunās filmas "Argo" īpašais kino blogeru seanss

EasyGet.lv, 05.11.2012. 13:43

8. novembrī Latvijas aktīvākie filmu blogeri aicina uz režisora un aktiera Bena Afleka trillera "Argo" īpašo seansu kinoteātrī "Kino Citadele". Seansa sākums plkst. 18:30. Pasākumā būs konkurss un noderīgas balvas ar filmas simboliku, Sergeja Musatova no Kinocast.lv prezentācija, kā arī lieliska atmosfēra, kas baudāma „Kino-blogeri piedāvā!" seansos.
Bena Afleka jaunās filmas "Argo" īpašais kino blogeru seanss

Filma "Argo" ir veidota pēc patiesiem notikumiem un vēsta par vienu no saspīlētākajām ķīlnieku krīzēm pasaules vēsturē. 1979.gadā ASV vēstniecībā Irānas galvaspilsētā Teherānā tika sagūstīti tās darbinieki, tomēr revolūcijas haosā sešiem amerikāņiem izdevās izbēgt. Ja bēgļus atrastu, viņiem nekavējoties izpildītu nāvessodu. Neviens no ASV slepenā dienesta glābšanas plāniem sarežģītajā situācijā nederēja, tāpēc tika izvēlēts dienesta darbinieka Tonija Mendeza (Bens Afleks) pārdrošais plāns – tik ļoti pārdrošs, ka tas būtu iespējams vienīgi kino... Tikai vairākas desmitgades pēc dramatiskajiem notikumiem ASV valdība publiskoja materiālus un atklāja pasaulei, kā šī neticamā misija tika īstenota.

Filmai tiek atzinīgi novērtēta no kritiķu puses, kā arī tai prognozē ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas (http://www.rottentomatoes.com/m/argo_2012/).

Seanss sadarbībā ar kino blogiem Kinocast.lv, Kinokults.lv, Nofilmets.lv, KinoTeikumi.lv un KinomMovies.com.

Filma tiks demonstrēta Rīgas kinoteātrī „Kino Citadele". Blogeru seanss 8.novembrī plkst. 18:30, regulārie seansi no 9. novembra.

Foto: Kadrs no filmas "Argo". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV