Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Uz kinoekrāniem iznāks filma "Siržulauzējs"

EasyGet.lv, 08.11.2012. 13:06

Emocionālā un kaismīgā romantiskā komēdija "Siržulauzējs" (Playing For Keeps) tiks demonstrēta kinoteātros no 7. decembra.
Uz kinoekrāniem iznāks filma "Siržulauzējs"

Flirts ar visseksīgākajām skaistulēm nav tas pats, kas flirts ar bijušo sievu. Īpaši tad, ja netiec skaidrībā, ko vairāk vēlies, - turpināt nebeidzamos mīlas romānus vai atgūt zaudēto ģimeni.

Džerarda Batlera varonis Džordžs pats par to pārliecinās. Skaistais un pievilcīgais vīrietis dāvā uzmanību visām pēc kārtas, līdz viņa sievas pacietības mērs ir pilns. Lai aizmirstos, Džordžs pievēršas karjerai un seksīgām meitenēm. Taču ne jau viss izdodas tā, kā gribētos, - karjera piepeši apraujas, un vējgrābslis ir spiests jaunā skatījumā pārvērtēt izpostīto ģimeni.

Džordžs mēģina apvaldīt sevī mačo, lavierē starp seksīgajām biroja daiļavām un iekrīt valdzinājuma un kārdinājuma atvarā. Vai harismātiskajam smukulītim izdosies pielikt punktu un sākt jaunu dzīvi?

Džerards Batlers ar romantiķa skatienu, liktenīgā sieviete Ketrina Zeta-Džonsa, skaistā Uma Tūrmane un burvīgā Džesika Bila tiekas Gabrieles Mučīno romantiskajā komēdijā „Siržulauzējs".

Džerards Batlers ir viens no tiem Holivudas aktieriem, kuri spēj iemiesot gan stiprus varoņus – pasaules glābējus, gan romantiķus ar maigu skatienu. „Siržulauzējā" Džerarda Batlera daba atklājas no abām pusēm. Vētrainajās epizodēs Batlers bija tik nevainojams, ka atlika vien iesaukties: „Kā Spartā!" Romantiskajās ainās trūka tikai mutautiņa, ar ko noslaucīt aizkustinājuma asaras.

Režisors: Gabriele Mučīno ( „Septiņas dzīves", „Tiesības uz laimi")

Aktieri: Džerards Batlers („300 spartieši", „P.S. Es tevi mīlu", „Rokenrolleris"), Ketrina Zeta-Džonsa („Oušena ducis", „Neciešamā nežēlība", "Čikāga"), Uma Tūrmane („Nogalināt Bilu", „Lubene"), Džesika Bila („A komanda", „Valentīna diena") un citi.

Foto: Kadrs no filmas "Siržulauzējs". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV