Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Klajā nāk Millijas Džonsones grāmata "Baltās kāzas"

EasyGet.lv, 12.11.2012. 15:31

Apgādā "Kontinents" izdots Sunday Times bestselleru autores Millijas Džonsones romāns "Baltās kāzas" - par dienu, par kuru sapņo ikviena sieviete...
Klajā nāk Millijas Džonsones grāmata "Baltās kāzas"

Katras jaunas sievietes dzīvē reiz gaidāms Lielais Notikums... Par ko tas izvērtīsies?

Trīs jaunas sievietes satiekas maģiskajā vietā – līgavu sapņu veikalā Baltās kāzas, un sev pašām par izbrīnu konstatē, ka pamazām kļūst par labām draudzenēm. Iepriekš, aizņemtas katra savā ikdienas skrējienā, viņas neattapa pavaicāt pašu svarīgāko – kas es esmu un ko patiesībā vēlos? Nu viņas vairs negaida laimi no gaisa nokrītam, bet rīkojas – tās būs kāzas, kuras nekad neaizmirsīs!

Pasaules slavu guvušās autores Millijas Džonsones svaigais skatījums uz tradicionāliem notikumiem izrauj no ikdienas un ļauj atpūsties, aicinot lasītāju ielūkoties savā sirdī un sajust prieku par dzīvi visās krāsās.

Lasītāju iemīļoto Millijas Džonsones grāmatu "Neprātīgā vasara", „Pārmaiņu vējš" un "Vasara bez noteikumiem" klāstu papildina jauns stāsts par attiecību pavērsieniem. Romantisks, dramatisku kolīziju pilns vēstījums, kura kredo nemainīgi raksturo autores daiļradi: Uzticies savai sirdij!

Tulkojusi Gunita Mežule, vāka dizains Atrurs Zariņš, 432 lpp.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV