Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

„Siržu lauzējs" Džerards Batlers nožēlo šķiršanos ar Džesiku Bilu

EasyGet.lv, 14.11.2012. 11:27

Decembrī kinoteātros tiks demonstrēta jaunā filma ar Džerardu Batleru „Siržu lauzējs", taču tagad skotu aktieris dalās gūtajā pieredzē ar sievietēm. Un ne tikai pieredzē. Aktieris nožēlo šķiršanos ar Džesiku Bilu, kas filmējusies kopā ar viņu un pirms mēneša apprecējusies. Kurš kuru pametis un kāpēc?
„Siržu lauzējs" Džerards Batlers nožēlo šķiršanos ar Džesiku Bilu

Aktieru romāns nav turpinājies ilgi, un Batlers par viņu draudzības beigām teicis tā: „Džesika no manis aizbēga." Viņi esot sākuši tikties, kad Džesika atstājusi Džastinu Timberleiku. Drīz vien Džesika jau gaidījusi nopietnas attiecības ar sieviešu mīluli Batleru. Šī cerība līdz sirds dziļumiem nobiedējusi "siržu lauzēju", tāpēc viņai nekas cits neesot atlicis – viņa pārtraukusi attiecības.

Lai vai kā, daudzu skaistuļu (Dženiferas Anistones, Naomi Kempbelas u. c.) valdzinātājs priecājas par to, ka viņa bijusī draudzene Dž. Bila apprecējusies. Aktieris teicis, ka Timberleiks esot Džesikas lielā mīlestība, tāpēc viņiem agri vai vēlu bijis jāpaliek kopā.

Dž. Batlers reti mēdz kaut ko nožēlot, taču to, ka atteicies no Džesikas, viņš nožēlošot visu mūžu. „Ar Džesiku ir jāapietas īpaši, jo viņa pati ir īpaša. Diemžēl es to nepratu novērtēt, kad mēs bijām kopā. Atteicos no lieliskas sievietes tikai tāpēc, ka man bija bail uzņemties saistības," teicis aktieris.

Likteņa ironija – romantiskajā komēdijā „Siržu lauzējs" aktieris tēlo Dž. Bilas bijušo vīru, kurš cenšas atgūt sievas sirdi. Kad Dž. Batlera varoņa karjera sagrūst, viņš atskatās pagātnē un pievēršas sen pamestajai ģimenei. Vīrietis vēlas atgriezties pie sievas un dēla, bet ceļā stājas pilsētas skaistākās sievietes. Sakari ar daiļavām neuzlabo attiecības ar ģimeni.

Romantiskā komēdija „Siržu lauzējs" tiks demonstrēta kinoteātros no 7. decembra.

Foto: Kadrs no filmas „Siržu lauzējs". Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV