Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Piedalies konkursā un apmeklē Tarkovskim veltītu kinolektoriju!

EasyGet.lv, 14.11.2012. 12:28

No 20. novembra līdz 11. decembrim LKA Rīgas Kino muzejs sadarbībā ar Dānijas Kultūras institūtu Rīgā un k/t „Splendid Palace" rīko izcilajam kino režisoram A. Tarkovskim veltītu pasākumu sēriju – izstādi, kinolektoriju un diskusiju.
Piedalies konkursā un apmeklē Tarkovskim veltītu kinolektoriju!

Līdz 20. novembrim plkst. 12:00 pareizi atbildi uz jautājumiem un laimē ielūgumu 2 personām uz Rīgas Kino muzeja rīkoto kinolektorija "Tas, ko tu nedrīksti nezināt IX" seansu 22. novembrī plkst. 19.00 k/t „Splendid Palace" – A. Tarkovska filmu „Stalkers" un kinozinātnieka Viktora Freiberga lekciju!

Andrejs Tarkovskis (1932 – 1986) var tikt uzskatīts par nozīmīgāko kinorežisoru Padomju Savienības kultūrtelpā pēc Sergeja Eizenšteina. Septiņu pilnmetrāžas filmu autors un kino teorētiķis. Saņēmis pasaules prestižāko kinofestivālu – Venēcijas, Kannu – apbalvojumus. Kulta autors vairākām paaudzēm mākslinieku un kinoskatītāju. Par viņu jūsmojuši tādi kino dižgari kā Ingmārs Bergmans, Džims Džārmušs, Vims Venderss, Gass van Sants, Terenss Maliks.

Informācija par A. Tarkovskim veltīto pasākumu sēriju: www.kinomuzejs.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV